Ricard Mariné

MobiriseVaig començar la meva activitat teatral cap als anys 90, treballant en diferents grups de teatre i sota la direcció de diferents directors, entre les obres en les quals he intervingut trobem:
“El Barret de Palla d’Itàlia” d’Eugène Labiche (en el paper de Fedinard), “El Conte de Nadal” de Charles Dickens, “Farses” de Chejov totes elles sota la direcció d’Artur Costa,
“La Comèdia de l’Olla” de Plaute, “El florido pensil” de Andrés Sopeña Monsalve, “El senyor Josep falta a la Dona” de Santiago Rusiñol , totes elles sota la direcció de Joan Llamas.
“Aigües encantades” de Joan Puig i Ferrater i “L’inspector” de Nikolai Gógol, sota la direcció de Trini Escrihuela, amb el grup de L’espiral, he representat Taula Rodona de Victor Alexandre i dirigida per Trini Escrihuela. “La masia negra” de Francesc Cabanes Alibau, sota la direcció de Teresa Canas, “Pedra i Sang” de Josep M. Jaumà sota la direcció de Dolors Vilarasau (en el paper de l’advocat Pere Çarovira) des de fa 5 anys.
“Aquesta és la qüestió” de Guillermo Ayesa, “Sona la flauta” de Guillermo Ayesa, Bellesa de Guillermo Ayesa, i “Aixecant el vol” de Guillermo Ayesa, totes elles sota la direcció del mateix autor; aquesta última representada al Teatre Auditori de Sant Cugat.
“La filla del Carmesí” de Josep M. de Sagarra, “El papa i la bruixa” de Dario Fo, “Los figurantes” de Sanchis Sinisterra i “El metge a garrotades” de Molière, totes elles sota la direcció de Rosa Sicart. El criat de dos amos sota la direcció de Rosa Sicart, Fet i per fer, recull de les obres que ha fet durant 25 anys Mira-sol Teatre, Alló que tal vegada s’esdevinguè, dirigida per Llorenç Serrahima, i amb aquest grup de Mira-sol em vaig estrenar com a Director dirigint El Retaule del Flautista de Jordi Teixidor.
Estic col·laborant des de fa uns 10 anys amb les “Lectures a la fresca” sota la direcció de Dolors Vilarasau, en les següents obres:
“Un Dia” de Merçe Rodoreda, “Entremès burlesc de dos estudiants” textos anònims a cura de Josep M. Sala Vallsaura, “L’Inspector” de Baltasar Porcel, “Passi-ho bé Senyor Sagarra” i “Galatea” de Josep M. De Sagarra, “Firduqui” de Pere Calders i “Nevares” basat en l’obra “Aquí descansa Nevares” de Pere Calders amb direcció i música d’Ignasi Roda, i L’auca del Senyor Esteve, dirigida per Ignasi Roda. Xècspir. Història d’Esther
També vaig participar en alguna obra sobre el Teatre de l’absurd i en Cabarret, dirigides les dos per Eduard Araujo.
Estjc col·laborant, amb Mirasol teatre, en les visites guiades teatralitzades “Deixeu que parlin els capitells: Ells ho saben tot” al claustre del Monestir de Sant Cugat,cada 1er dissabte de cada mes, des de fa 6 anys. També amb Mira-sol he col.laborat dues vegades amb les jornades de Patrimoni viu que organitza el Museu de Sant Cugat, recreant la inauguració del mercat de Sant Pere fent d’alcalde de Sant Cugat i també fent el personatge del President Macià inaugurant les escoles noves.

Made with Mobirise