how to make a website

Francesc Ollé

Mobirise

És Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre (promoció 1996-2000). Ha fet el curs “L'actor i la càmera” amb Esteve Rovira. 2008. 

És actor, co-director i membre fundador de la companyia Sensedrama Teatre, creada l’any 2001. Actualment, companyia resident a l'Ateneu Torrellenc de Torrelles de Llobregat. 

Ha treballat com a actor en els següents espectacles: 
El retrat de Dorian Gray, d'Oscar Wilde (2011) i Dotze homes sense pietat, de Reginald Rose (2010) al Teatre del Raval de BCN. Direc. Empar López. Som tres: la lluna, jo i l’ombra que em seguia. Co-producció: Sensedrama Teatre i Mediterrània Música. Sala Maria Plans de Terrassa i Teatre del Raval de BCN. 2008- 2011.

3, 2, 1,... zero, contra la violència de gènere. Prod.: La Jarra Azul. Dir.: Òscar Garcia. Repr.: Arreu de Catalunya. 2008-11.
La marea, de Mariano Pensotti. Prod.: El Canal-Centre d’Arts Escèniques de Salt/Girona i Bitò Produccions. Dir.: Mariano Pensotti. Fest. Temp. Alta Girona 2008.
Un poco de arsénico, por compasión (2006), de Joseph Kesserling i Terra Baixa de Guimerà (2005). Guasch Teatre de BCN. Les tres germanes, d’ Anton Txékhov. Co-prod.: Centre Dramàtic del Vallès i Sensedrama Teatre. Dir.: Konrad Zschiedrich. Sala Maria Plans de Terrassa i Sala Muntaner de Barcelona)
Al so de la cançó que dic. Espectacle basat en poemes de Josep Carner. Dir.: Josep Mª Casanovas. Repr.: Arreu de Catalunya. 2000-01.
Ricard III, de William Shakespeare. Dir.: Konrad Zschiedrich. 2000 Anatol, d’Arthur Schnitzler. Dir.: Francesc Nel·lo. 2000. Aquest serà el principi. Espectacle basat en l'obra d'Anna Murià. Dir.: Feliu Formosa. Teatre Alegria de Terrassa. 1999
Sara i Simon, de Manel Dueso. Dir.: Frederic Roda. 1999.
Pel davant... i pel darrera, de Michael Frayn. Dir.: Fausto Carrillo. 1999.
Maria Estuard, de Friedrich Schiller. Dir.: Feliu Formosa. 1998.

Ha interpretat nombroses obres de teatre infantil i juvenil per tot Catalunya : Com puc viure amb això?, Els pirates de la platja., Joan sense por,. T’ho has de guanyar. Els viatges del Sr. Argan, Compte amb mi, Voler és poder?, I ara, què?. Garfield, Peter Pan, Aladí ,The three little pigs...

Ha intervingut en les sèries: El cor de la ciutat i Secrets de família i en diversos spots per TV.
És co-director i professor de Sensedrama Aula de Teatre a l'Escola de Teatre de l'Ateneu Torrellenc de Torrelles de Llobregat, en funcionament des del 2010.