Francesc Ollé

Mobirise

És Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre (promoció 1996-2000). Ha fet el curs “L’actor i la càmera” amb Esteve Rovira. 2008.
És actor, co-director i membre fundador de la companyia Sensedrama Teatre, creada l’any 2001. Actualment, companyia resident a l’Ateneu Torrellenc de Torrelles de Llobregat.
Ha treballat com a actor en els següents espectacles:
El retrat de Dorian Gray, d’Oscar Wilde (2011) i Dotze homes sense pietat, de Reginald Rose (2010) al Teatre del Raval de BCN. Direc. Empar López. Som tres: la lluna, jo i l’ombra que em seguia. Co-producció: Sensedrama Teatre i Mediterrània Música. Sala Maria Plans de Terrassa i Teatre del Raval de BCN. 2008-2011. 3, 2, 1,... zero, contra la violència de gènere. Prod.: La Jarra Azul. Dir.: Òscar Garcia. Repr.: Arreu de Catalunya. 2008-11. La marea, de Mariano Pensotti. Prod.: El Canal-Centre d’Arts Escèniques de Salt/Girona i Bitò Produccions. Dir.: Mariano Pensotti. Fest. Temp. Alta Girona 2008. Un poco de arsénico, por compasión (2006), de Joseph Kesserling i Terra Baixa de Guimerà (2005). Guasch Teatre de BCN. Les tres germanes, d’ Anton Txékhov. Co-prod.: Centre Dramàtic del Vallès i Sensedrama Teatre. Dir.: Konrad Zschiedrich.( Sala Maria Plans de Terrassa i Sala Muntaner de Barcelona)
Al so de la cançó que dic. Espectacle basat en poemes de Josep Carner. Dir.: Josep Mª Casanovas. Repr.: Arreu de Catalunya. 2000-01. Ricard III, de William Shakespeare. Dir.: Konrad Zschiedrich. 2000. Anatol, d’Arthur Schnitzler. Dir.: Francesc Nel·lo. 2000.
Aquest serà el principi. Espectacle basat en l’obra d’Anna Murià. Dir.: Feliu Formosa. Teatre Alegria de Terrassa. 1999
Sara i Simon, de Manel Dueso. Dir.: Frederic Roda. 1999.
Pel davant... i pel darrera, de Michael Frayn. Dir.: Fausto Carrillo. 1999.
Maria Estuard, de Friedrich Schiller. Dir.: Feliu Formosa. 1998.
Ha interpretat nombroses obres de teatre infantil i juvenil per tot Catalunya
Com puc viure amb això?, Els pirates de la platja., Joan sense por,. T’ho has de guanyar. Els viatges del Sr. Argan, Compte amb mi, Voler és poder?, I ara, què?. Garfield, Peter Pan , Aladí ,The three little pigs...
Ha intervingut en les sèries: El cor de la ciutat i Secrets de família i en diversos spots per Tv. És co-director i professor de Sensedrama Aula de Teatre a l’Escola de Teatre de
l’Ateneu Torrellenc de Torrelles de Llobregat, en funcionament des del 2010

Made with Mobirise - Read more